Siirry pääsisältöön

Bit Bang - Rays to the Future

Jatko-opiskelijoille suunnattu kurssi käynnistynyt TKK:lla

Bit Bang on MIDEn, Multidisciplinary Institute of Digitalisation and Energyn, jatko-opiskelijoille järjestämä digitalisaation moninaisiin mahdollisuuksiin keskittyvä kurssi. Kurssille osallistuu opiskelijoita TKK:lta, HKKK:sta ja TaiK:sta.

Bit Bangin tavoitteena on kuvata digitalisaation kehitystä ja sen vaikutuksia ihmisten arkielämään. Kurssilla perehdytään siihen, miten tietokoneet, kännykät ja internet muuttavat arkipäiväämme. Kurssilla tutkitaan lisäksi, miten tämä tekniikka vaikuttaa arkielämäämme viidentoista vuoden tähtäimellä.

Bit Bang –kurssiin sisältyy luentoja, seminaarityöskentelyä ja kirjallisia töitä. Kurssilla pidetään myös luentopäiväkirjaa.

Vierailevana luennoitsijana Bit Bang –kurssilaiset saavat syyskuun aikana kuulla mm. Kalifornian Berkeleyn yliopiston professori David G. Messerschmittiä.

MIDEn johtaja professori Yrjö Neuvo ja vieraileva professori David G. Messerschmitt

Bit Bang goes to California!

Keväällä Bit Bang tekee viikon mittaisen tutustumiskäynnin Kaliforniaan, Berkeleyn ja Stanfordin yliopistoihin. Matkan aikana tullaan vierailemaan myös monissa korkean teknologian yrityksissä.