Siirry pääsisältöön

Haetaan opiskelijoita teknologiaprojekteihin

MIDE organisoi ja rahoittaa myös perusopiskelijoille suunnattuja teknologiaprojekteja. Projektit ovat monialaisia ja tämän vuoksi niihin etsitään opiskelijoita kaikista koulutusohjelmista. Monialaiset projektit tarjoavat opiskelijoille myös hyvän verkottumismahdollisuuden.


Opiskelijoiden teknologiaprojektit ovat monialaisia yhteistyöprojekteja, joihin toivotaan opiskelijoita kaikista koulutusohjelmista. Opiskelijat voivat valita kahdesta eri projektikokonaisuudesta:

• ”Ylämummo heilahtaa” – teknisiä ratkaisuja ikääntyneiden asumiseen ja elämiseen ja
• ”Kattorobotti - Ceilbot” – kattoa pitkin kulkevan robotin kehittäminen.

Projektit toteutetaan lukukausittain 2-6 hengen ryhmissä. Opiskelijat voivat vaikuttaa projektien sisältöön. Projektit tarjoavat opetusta ja kokemusta monialaisten kehitysprojektien toteutuksesta ja lisäävät opiskelijoiden keskinäistä verkottumista Aallon sisällä. Jokaisella projektilla on ohjaaja tukemassa projektin etenemistä. MIDE-rahoituksen turvin projekteille voidaan teettää tai hankkia laitteita ja tarvikkeita. Rahoitus mahdollistaa myös ulkopuolisen asiantuntija-avun käyttämisen. Opiskelijat saavat työstään opintopisteet omien koulutusohjelmiensa sopivilta erikois- ja projektityökursseilta tai MIDE-projektin vastuulaitoksen kursseilta.

Opiskelijoiden oman koulutusohjelman erikois- ja projektitöiden opettajat voivat vaikuttaa projektien sisältöön aiheiden puitteissa niin, että ne mahdollisimman hyvin vastaavat niin koulutusohjelman opetus- ja tutkimustarpeita, kuin myös MIDE-projektien tavoitteita. Projektit luovat yhteistyömuotoja laitosten, tutkimusryhmien ja koulutusohjelmien välillä sekä mahdollistavat uusien innovaatioiden synnyttämisen eri tekniikoiden raja-alueilla moniteknisessä ympäristössä.

Lisätietoja projekteista löydät alla olevista linkeistä.

Ylämummo heilahtaa Lisää tietoa...


Kattorobotti - Ceilbot Lisää tietoa...